Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, το Prestige διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών στον λογαριασμό τραπέζης που διαθέτουμε.
Η παραγγελία θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του συνολικού ποσού.
Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο της κατάθεσης, στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@prestigekalamata.gr .

Τράπεζα Alpha Bank

IBAN: GR3301405000500002002034454
Αρ.Λογ. : 500002002034454
Δικαιούχος: PRESTIGE OUTDOOR E.E.

ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ
Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, ο χρήστης θα μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας Alpha Bank και θα επιλέγει πληρωμές είτε:

◆ μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
◆ με τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών των χρηστών μας μέσω των καρτών τους. Η Εταιρία δεν συλλέγει ούτε διατηρεί τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών των χρηστών. Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα του χρήστη / πελάτη, η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Στην περίπτωση αυτή, η πληρωμή θα γίνεται στη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών Speedex κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ενώ υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για τον πελάτη 2,5€.
Δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να ολοκληρώσει την πληρωμή μέσω κάρτας, στην πόρτα του.