Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημέρας που το παραλάβατε.

Σε περίπτωση επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σας, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής που εσωκλείεται στο δέμα που παραλάβατε, σε περίπτωση απώλειας μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα επιστροφής από εδώ. Επιστροφές προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα επιστροφής συμπληρωμένη.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του.

Μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε κάποιο προϊόν σας προτείνουμε να:

◆ Δοκιμάζετε τα παπούτσια σε εσωτερικό χώρο έτσι ώστε να μην φθαρούν.
◆ Να μην προκληθεί καμία φθορά στις συσκευασίες των υποδημάτων.
◆ Να μην αφαιρείτε τα ταμπελάκια από τα προϊόντα.
◆ Κρατήστε οποιοδήποτε συνοδευτικό έγγραφο ακολουθεί την παραγγελία σας.

Δεν επιστρέφονται τα εξής προϊόντα:

◆ Μαγιό
◆ Κάλτσες
◆ Ισοθερμικά

Όσα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα γίνονται δεκτά και θα αποστέλλονται πίσω με δικά σας έξοδα.

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται ΠΑΝΤΑ στις τρέχουσες τιμές.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2721090984 ή στο email sales@prestigekalamata.gr.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας σας είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής που θα βρείτε μέσα στο δέμα σας (χωρίς την φόρμα συμπληρωμένη επιστροφές δεν γίνονται δεκτές).

Tα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των αγαθών εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ μόνο στην περίπτωση που ο καταναλωτής που ασκεί το δικαίωμα υπαναχώρησης χρησιμοποιήσει την Speedex (και την οικονομικότερη τυποποιημένη υπηρεσία παράδοσης) για την πραγματοποίηση της επιστροφής.

Καλέστε το κατάστημα της Speedex της περιοχής σας και στείλτε μας το δέμα στην διεύθυνση (Prestige, Αριστομένους 10, 24100, Καλαμάτα, Τηλέφωνο: 2721090984) χωρίς καμία χρέωση. Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Η Εταιρεία μας θα προβεί στην επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβει το προϊόν που επιστρέφετε, καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό του προϊόντος στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στην φόρμα επιστροφής. Δεν επιστρέφετε τυχόν κόστος αποστολής και αντικαταβολής. Σημειώνεται ότι η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την επιστροφή του χρηματικού ποσού μέχρις ότου λάβει πίσω τα προϊόντα που επιστρέφετε.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή, είτε αποστέλλοντας email στο sales@prestigekalamata.gr, είτε επικοινωνώντας με το κατάστημά μας στο 2721090984, αρκεί να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της.